Fa cunostinta cu noul nostru Ambassador

Cu o serie de roluri de succes care l-au confirmat drept unul dintre talentele de vârf ale generației sale, Taron Egerton este întruchiparea perfectă a mentalității Napapijri „Alege viitorul”. Încrezător, dedicat și condus să depășească limitele: Taron împărtășește valorile noastre, viziunea noastră de a deschide viitorul cu o mentalitate pozitivă și cu o dorință autentică de a juca face o diferență.

În campania noastră FW20 "Alege viitorul", Taron poartă cele trei stiluri care reprezintă mai bine angajamentul lui Napapijri față de design, durabilitate și inovație: Skidoo Anorak - hanoracul nostru iconic care folosește căptușeala Thermo-Fibre® ca alternativă pentru materialele obtinute de la animale, seria circulară - o familie de jachete complet reciclabile realizate în întregime din Nylon 6 și seria 20-22 °, o gamă de jachete de iarnă proiectate pentru a se adapta cu ușurință la schimbările de temperatură de la mediul interior la exterior.

At home in the future

Campania Taron Egerton x Napapijri a fost fotografiată în orașul natal al lui Taron, Aberystwyth, Țara Galilor. Campania prezintă locații aproape de inima lui Taron și trasează o legătură strânsă între atașamentul său de rădăcinile sale și conexiunea brand-ului Napapijri cu ADN-ul său.

În timp ce ne străduim să alegem viitorul, originile noastre stau în noi înșine pentru a ne construi și a ne inspira eforturile, reamintindu-ne importanța naturii și pentru a ne chema la acțiune pentru a o proteja. Imaginile au fost surprinse de celebrul și fotograful de modă internațional, Charlie Gray, și reprezintă ultima versiune a seriei noastre de campanii în curs „Alege viitorul”, care a debutat pentru prima dată în 2019.

Produs adaugat in Wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".