1805231_ourstory_d_banner.jpg

O istorie plină de intersecții culturale.

Călătoria noastră peste granițe

Napapijri s-a născut în 1987 în umbra celui mai înalt vârf al Europei, Mont Blanc, unde un producător Italian de genți de voiaj a reușit să combine materiale inovative în designul produselor, cu mare atenție detalii și stil. Acesta a fost inspirat din expedițiile secolului trecut care aveau nevoie de materiale sofisticate și de exploratorii care și-au transformat viața într-o călătorie. Primul nostru produs, geanta vedetă Bering, a întrunit toate aceste materiale și tehnologii intr-o dimensiune compactă, devenind imediat o etichetă de calitate a produselor noastre.

Un brand intalienesc, cu un nume ușor Finlandez și un steag Norvegian drept logo, Napapijri sfidează etichetele personalității, transcende banalul și urmărește o călătorie neașteptată în creativitate, inspirată din natura.

De la poli până în oraș.

Evoluția produselor vedetă

Evoluția brandului într-o lume cu un puternic apetit pentru articole vestimentare premium, de bună calitate, a fost posibilă prin crearea unui set de produse care reprezintă cu succes filozofia noastră. Conexiunea cu extremele peisajelor arctice ne-a inspirat să conturăm două din cele mai cunoscute articole ale noastre, Skidoo și Rainforest.

img1
img2
img3
img4

Viitorul deja în prezent.

Cercetare, modă, inovație

Fiecare campanie, fiecare articol, sunt în sinergie cu destinul deja scris al brandului. Mândri de istoria noastră și ancorați în valorile inițiale, ne îndreptăm spre viitor cu optimism, așteptând cu nerăbdare să deblocăm posibilități, idei noi și tehnologii.

img5