Călătoria noastră peste granițe.

O istorie plină de intersecții culturale.

Napapijri s-a născut în 1987 în umbra celui mai înalt vârf al Europei, Mont Blanc, unde un producător Italian de genți de voiaj a reușit să combine materiale inovative în designul produselor, cu mare atenție la detalii și stil. Acesta a fost inspirat de expedițiile sofisticate ale secolului trecut și de exploratorii care și-au transformat viața într-o călătorie. Primul nostru produs, geanta vedetă Bering, a întrunit toate acestea intr-o dimensiune compactă, demonstrand imediat calitatea produselor noastre.

Un brand intalienesc, cu un nume ușor Finlandez și un steag Norvegian drept siglă, Napapijri sfidează etichetele personalității, transcende banalul și urmărește o călătorie neașteptată în creativitate și natură.

De la poli până în oraș.

Evoluția produselor emblematice

Evoluția brandului într-o lume cu un puternic apetit pentru articole vestimentare premium a fost posibilă prin crearea unui set de produse care reprezintă cu succes filozofia noastră. Legătura cu peisajul arctic ne-a inspirat să conturăm două din cele mai cunoscute articole ale noastre, Skidoo și Rainforest.

Viitorul în prezent.

Cercetare, fashion, inovație

Fiecare campanie, fiecare articol, creează prin sinergie o poveste care abia așteaptă ceea ce urmeaza... Mândri de istoria noastră și ancorați în valorile inițiale, ne îndreptăm spre viitor cu optimism, așteptând cu nerăbdare să deblocăm noi posibilități, idei și tehnologii.

Produs adaugat in Wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".