Proiectarea viitorului - eco-friendly fashion

Noi credem in sustenabilite ca fiind noua creativitate, inspirand idei si inovatie, sprijinind interesele purtatorului si ale lumii. Aceasta este filozofia care ne ghideaza abordarea design-ului.
Viziunea noastra este de a lucra cu o comunitate de pionieri, unita de diferente si inflacarata de speranta unei cai mai bune.

Cum ne implinim datoria

Design
ecologic

Hotarand design-ul ecologic ca urmatorul pas spre fashion durabil, am creat in 2019 Infinity, primul sacou 100% reciclabil. Acesta a fost doar inceputul. In SS20, lansarea veritabilor serii de sacouri si de Rainforest ecologice reprezinta urmatorul pas in devotamentul pentru design, ecologie si inovatie. Calatoria continua....

CRADLE TO CRADLE
CERTIFIED™ GOLD

Seria ecologica Napapijri cu sacouri complet reciclabile a fost recunoscuta in 2020 cu prestigioasa certificatie Cradle to Cradle Certified™, cel mai avansat standard global pentru siguranta, ecologie si responsabilitatea materialelor si a produselor.

Istoric

Trasabilitate inseamna transparenta si onestie: de aceea ne-am intors catre sursa celor mai emblematice stiluri pentru a le urma calatoria, de la materii prime pana la lantul de aprovizionare.

Fara
blana si puf

Prima si cea mai decisiva miscare catre fashion etic a fost interzicerea blanii si a pufului din toate produsele noastre. Inca din 2015.

Produs adaugat in Wishlist

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".